
تغییر موضع مسئولان بلندپایه سیاسی کُردستان؛ از روابط عمومی باندی در دولت یازدهم تا اظهار به مردمی بودن در دولت فعلی

نمایندگان دولت دوازدهم در کُردستان با تغییری موضعی بسیار مشهود در مقایسه با زاهدی و همراهانش، مردمی بودن و پیگیری مشکلات مردم را در اولویت کاری خود میدانند.
به گزارش نوای آبیدر، برجستهترین نقد به نمایندگان دولت یازدهم در کُردستان – تیم عبدالمحد زاهدی، استاندار فعلی قزوین – بسته بودن درب اتاقهای آنان بود که موجب شده بود تا فاصلهای عمیق میان آنها در یک طرف و مردم و رسانهها از سوی دیگر، ایجاد شود.
مردم کُردستان خوب به یاد دارند که شهبازی، استاندار دولت دهم را میشد در روزی بسیار عادی و حتی روزهای تعطیل ملاقات کرد و مشکلات را با وی درمیان گذاشت، اما ژست روشن فکرانه، مسئول مابانه و از بالانگریستن دولتیها در کُردستان در دولت یازدهم موجب شد تا مردم از دادن رای به آنها پشیمان باشند.
فشار بر رسانه به عنوان چشم و گوش مردم در دوران صدارت زاهدی بر استانداری کُردستان به حدی رسید که آشناگر، معاون سیاسی – امنیتی وی به همراه بخشی از مسئولین فعلی استانداری کُردستان علناً رسانههای منتقد را سیاه نما، تخریب گر و بی ریشه خواندند.
دستگاه سازمان یافته روابط عمومی استانداری کُردستان که در ابتدا در دستان معلم آزمایشگاه و سپس در دستان پسر تاجر اراکی افتاد، به محلی برای تخریب جبهه منتقد دولت، تشکیل سایت زرد نیوز و همجمه به اصول، عقاید و انتشار شایعات تبدیل شد.
از سوی دیگر، رویکرد نرم زاهدی در برخورد با مدیران کم کار و انتصاب باندهای متصل به اصلاح طلبان در بنده ادارات و استانداری موجب شد تا روند پشت میزنشینی در کُردستان در دولت یازدهم به بالاترین حد خود برسد و همین امر موجب شد تا رسانههای منتقد در زیر شدیدترین هجمه روابط عمومی استانداری در داخل و سایتهای معاند در خارج، بازهم منافع مردم را در ارجحیت قرار داده و آنها را به چالش و نقد بکشانند.
حال با تغییر مسئولین بلندپایه استانداری کُردستان در دولت دوازدهم، ادبیات و لحن انان در اداره امور و ارتباط با مردم و رسانهها تغییر کرده است.
حسن خوش اقبال، معاون سیاسی – امنیتی فعلی استانداری کُردستان که سمتی حساس را در دست گرفته، در شورای اداری شهر دهگلان گفته که با سكوت، عدم پاسخگويى و بى اعتنايى به مردم، نمىتوان كار انقلابى و جهادى كرد بلكه ما به عنوان خدمتگذاران مردم بايد قبل از اينكه مردم مشكلات را مطرح كنند خودمان به جنگ مشكلات برويم و نگذاريم مردم نسبت به توجه مسئولين به جامعه نااميد شوند.
وی افزوده که ما مسئول پشت ميز نشين نمى خواهيم؛ از بخشداران، فرمانداران و مديران انتظار داريم با سركشى به حوزههاى استحفاظى خود و حضور در ميان مردم، مشكلات مردم را پيگيرى كنند.
وی با گریزی به لزوم نقدپذیری در میان مدیران و مسئولین تصریح کرده که بايد تنگ نظرى ها را كنار بگذاريم، نقد را بپذيريم، هر نقدى تخريب نيست و برخى مى تواند بسيار سازنده باشد پس به سمت نقد منصفانه برويم به سمت هماهنگى و هماهى براى حل مشكلات مردم برویم.
هرچند بسیار زود است تا کارنامه عملکرد مرادنیا، استاندار بومی و تیم کاری وی را مورد نقد و بررسی قرار داد، اما ذکر این نکته لازم است که مردم کُردستان ضربات بسیار از سیاسی کاریهای زاهدی، آشناگر و میقانی و باقیماندههای آنان در بدنه دستگاههای اجرایی خوردهاند و خواهان تغییری اساسی در رویکرد و نگاه به اداره امور دارند.
انتهای پیام/